Hvordan kan du finne forbrukslån

Kredittselskaper og ordinære banker er de som gir deg forbrukslån, eller pengelån om du vil, det er pengelån uten sikkerhet i en fysisk gjenstand. Sikkerheten for lånet er kun signaturen din, i de fleste tilfeller, og kredittvurderingen er streng nettopp på grunn av dette.

De ordinære bankene som gir deg forbrukslån kaller det gjerne flex-lån, kontokreditt eller annet, men det er i prinsippet samme type lån som forbrukslån. Forskjellen her er gjerne, at du skal ha et boliglån eller har et kundeforhold for å få tilgang til denne lånetypen. Rentene er ofte lave, mye lavere enn hvis du låner fra en kredittbank, men det er heller ikke alltid tilfellet.


En kredittbank er et finansselskap som er spesialisert på å låne ut penger til privatpersoner eller bedrifter. Noen tilbyr kredittkort i tillegg, eller begge deler, og du skal ofte betale en noe høyere rente for å låne hos dem. Det er fordi en kredittbank har en høyere risiko for aldri å få igjen pengene sine, hvis du ikke betaler, fordi de ikke kjenner deg som kunde fra før av.

Ellers, er det helt likt. Kredittbankene finner du ved å søke etter de på nettet, benytte deg av ulike portaler hvor du kan sammenligne, eller du kan ta kontakt med en finansagent. En finansagent kan hjelpe deg med å få flere lånetilbud på en gang, fra deres samarbeidspartnere, og du kan spare mange penger på denne måten..

Rentene bestemmer nemlig hvor mye du skal betale tilbake på lånet, sammen med andre kostnader, og dette kan bli betydelige beløp i lengden

Søk forbrukslån hos https://loans.no/forbrukslan/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *